Yves Saint Laurent Black Opium

Yves Saint Laurent Black Opium este un parfum Oriental Condimentat pentru femei. Acesta este un parfum nou, creat de Nathalie LorsoYves Saint Laurent Black Opiumn, Marc Olivier Cresp si Honorine Blanc si lansat in anul 2014. Black Opium este o apa de parfum pentru femeile care apreciaza traditiile clasice ale lumii parfumurilor. Compozitia are o inspiratie muzicala, cu accent pe gustul dulce si pe cel al cafelei. O expresie tainica a dorintelor intime, a senzalitatii si a vietii libere, descatusate.

Note varf : piper roz, para, flori de portocal.
Note inima : cafea, iasomie.
Note baza : cedru, patchouli, vanilie.

Concluzie:Parfumul Yves Saint Laurent Black Opium  este atragator, captivant si fermecator. Elixirul  îmbătător Black Opium combină note  de fructe proaspete si condimente intense. Parfumul Black Opium este îmbogățit cu un dram de cafea aromată, care adaugă niste note  neobișnuite parfumului.

Acum mai rămâne doar să aplicaţi această bijuterie picantă pe corpul dumneavoastră şi să vă bucuraţi de o plăcută relaxare.

8 Scor Total
Yves Saint Laurent Black Opium

Yves Saint Laurent - a intrat pe piata in anul 1961 cand a lansat prima colectie sub acest nume. Fondator al acestei case este chiar Yves Saint Lauren care inainte de a se lansa pe cont propriu a ocupat pozitie manageriala la Christian Dior, iar in anul 1958 datorita colectiei sale a salvat aceasta casa de la un dezastru financiar. Inca de la inceput produsele Yves Saint Laurent au influentat istoria parfumurilor, cele mai populare fiind controversatele Yves Saint Laurent Jazz sau Yves Saint Laurent Opium, atat datorita numelui cat si datorita aromei.

8SCOR EDITOR
Aspectul parfumului
10
Intensitatea parfumului
9
Persistenta parfumului
10
9.6SCOR VIZITATOR
Aspectul parfumului
10
Intensitatea parfumului
9
Persistenta parfumului
10
PRO
 • Sticluta este superba,iar aroma este suculenta si foarte persistenta!
CONTRA
 • Poate fi folosit doar pe sezonul rece,fiind un parfum dulce!
 • Recomandat pentru ţinute de toamnă sau iarnă
Adauga o nota  |  Comentarii si scoruri
1 Comment
 1. Raspunde
  cristina mai 8, 2017 at 2:50 pm
  4.8
  Aspectul parfumului
  100
  Intensitatea parfumului
  90
  Persistenta parfumului
  100

  Miroase bestial!

  M-A AJUTAT(2) NU M-A AJUTAT(0)You have already voted this

Lasa un raspuns

Scor total