Paco Rabanne Ultraviolet Man

Parfumul Paco Rabanne Ultraviolet Man este esenta incantatoare a noii generatii.

Parfumurile Paco Rabanne poartă în sine mesajul extravaganței, combinate cu luxul și calitatea de excepție. Sunt pur și simplu originale ca viața însăși, ca puterea creatoare a celui care le-a dat numele. Marca Paco Rabanne este creată pentru toți cei care nu au nevoie de reguli externe, nu se iau automat după obiceiuri înrădăcinate, ci caută ceva exclusivist și, în același timp, original.Paco Rabanne este un pseudonim care a adus faimă bărbatului pe nume Francisco Rabaneda Cuervo. S-a născut în Spania în anul 1934 și, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a fugit cu familia în Franța, care i-a devenit a doua casă. A studiat arhitectura, dar s-a regăsit definitiv în lumea modei. A lucrat ca designer pentru renumite case de modă, iar în anul 1966 a fondat propria casă de modă și propriul salon, care au devenit apreciate datorită materialelor neconvenționale pe care le folosea. De exemplu, Paco Rabanne a prezentat cu succes îmbrăcăminte din hârtie, plastic sau metal. Brand-ul Paco Rabanne s-a concentrat atât asupra parfumurilor bărbăteşti, cât și asupra celor feminine. Separă cu grijă inspirația pentru ambele sexe și creează arome proaspete, senzuale, pline de vitalitate și energie. Un exemplu îl constituie gama 1 Million, care devine unul dintre cele mai populare parfumuri masculine și, în varianta Lady Million, feminine.Flacoanele ostentative ale parfumului 1 Million, în formă de lingouri de aur, ascund compoziții din esenţe perfect echilibrate – tonurile grele ale ambrei și ale mirodeniilor dulci alternând cu cele de flori albe și de trandafiri. O aromă pentru bărbații energici și iubitori de progres, care consideră parfumul exclusiv a fi un accesoriu deosebit. Versiunea feminină Lady Million conține esența dulce și tandră a mierii albe și a florilor de portocal. Subtonurile de gardenie și zmeură și adaosul de paciuli creează o aromă senzuală și perfect feminină. Un parfum de damă extrem de apreciat este și Paco Rabanne Ultraviolet, care îmbină note de mure și condimente proaspete.

Pentru prima data parfumul senzual al Amergris a fost recreat tehnologic si intarit de parfumul mentei lichide, a cristalelor de muschi si a masculinului vetiver. Paco Rabanne Ultraviolet Man pentru barbati este un parfum Floral Oriental puternic si proaspat, creat de Jacques Cavallier in 1999.

Ultraviolet pentru barbati este un parfum Floral Oriental puternic si proaspat.Paco Rabanne Ultraviolet Man este un parfum plin de atractie naturala si experiente noi, de nebanuit, pentru femei. Urmand trendurile astrologice care anuntau ca violetul este culoarea celui de-al treilea mileniu, Paco Rabbane
creeaza o moda in parfumerie cu senzualul Ultraviolet pentru barbati. Sticla lui deosebita a primit premiul pentru cel mai bun ambalaj. Parfumul Ultraviolet Man aduce esenta pura a adevaratei senzualitati masculine.Paco Rabanne Ultraviolet Man este perfect pentru a te revigora in zilele de vara.Acest cocktail vibrant, Paco Rabanne Ultraviolet Man este dat de aroma pura si cristalina de muschi, ce constituie notele de baza ale parfumului.Compozitia sa exprima perfect personalitatea ta, un barbat dinamic, cu un suflet sensibil. Minunatele esente de menta iti revigoreaza simturile si te umplu de buna dispozitie. Tonurile incantatoare de vetiver si chihlimbar creaza seducatoarele note centrale.Parfum Paco Rabanne Ultraviolet Man Ultraviolet este un parfum creeat din ambra cenusie, un mineral foarte rar si deloc ieftin ce poseda mirosuri masculine, sensuale, lemnos-amarui. Acest mineral este imbalsamat cu lichid mentolat, ierburi asiatice si muschi pentru a da viata unui parfum unic, la fel ca si barbatul care il poarta.

  • Note de varf: menta;
  • Note de mijloc: vetiver, chihlimbar;
  • Note de baza: muschi.

CONCLUZIE:.Parfumurile Paco Rabanne sunt destinate celor activi şi individualiști, cu o personalitate uşor dominantă, care știu să savureze sentimentul unicității și al calității excepționale. Bucurați-vă de complexitatea parfumurilor Paco Rabanne, care știu să trezească în fiecare energia și bucuria de a trăi.

8.5 Scor Total
Paco Rabanne Ultraviolet Man

"Paco Rabbane" este o casa de moda fondata in anul 1966, la Paris, de spaniolul Francisc ”Paco” Rabaneda Cuervo. Arhitect de profesie, si-a inceput cariera in moda cu realizarea de bijuterii pentru alte case, urmand designul vestimentar. El a devenit repede cunoscut in lumea modei datorita materialelor neconventionale, cum ar fi metal si hartie. Primul parfum al casei este acum legendarul “Calandre” pentru femei, aparut in anul 1969, urmand o serie de alte arome inovatoare in diferite sticle. Acestea sunt create in colaborare cu parfumieri celebri precum Olivier Cresp, Mark Buxton, Fabrice Pellegrin, Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge, Dominique Ropion. Inclinatia creatorului pentru unic si dramatic fac din parfumurile "Paco Rabanne" un accesoriu elegant si luxuriant.

Aspectul parfumului
9.5
Intensitatea parfumului
8
Persistenta parfumului
6
PRO
  • Potrivit pentru sezonul cald!
  • Forma sticlutei deosebita.
CONTRA
  • Aromele initiale sunt putin slabe,din aceasta cauza fiind mai greu de observat!
Adauga o nota
Spuneti-va parerea despre acest parfum.

Lasa un raspuns

Scor total