Gucci Bamboo

Gucci lanseaza un nou parfum, Gucci Bamboo, in primavara anului 2015, denumit dupa deja existenta colectie de accesorii. Gucci Bamboo reflecta aparent incredere si feminitate.

In 1953 Guccio Gucci moare, dar copii sai si nepotul acestuia au asigurat extinderea companiei intr-un producator de bunuri de lux cunoscut in intreaga lume. Logolul companiei „dublu G” a fost adoptat in 1960.

Primul parfum al companiei „Gucci No. 1” pentru femei, a fost introdus in 1974.Succesul brand-ului a fost însă scump plătit cu multe probleme personale şi perioade de regres financiar ale familiei Gucci, culminând în 1993 cu asasinarea ultimului moştenitor. Compania ajunge proprietatea firmei Investcorp, iar unul dintre directorii de creaţie devine celebrul Tom Ford. În prezent, marca Gucci este încredinţată designerului Frida Giannini , iar interesul în creştere al clienţilor o aduce din nou în lumina reflectoarelor.

Tom Ford a servit ca director de creatie al companiei la mijlocul anilor ’90 pana la inceputul secolului 21. Directorul de cratie Frida Giannini a fost la carma companiei din 2005.Produsele din piele de calitate ale companiei au fost in mare cerere in acea perioada, iar atunci cand pielea a fost limitata in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, inovatia lui Gucci de a folosi canepa si iuta au extins si mai mult estetica brandului.

Casa Gucci a fost fondata de Guccio Gucci in 1921. Inspirat de bagajele frumoase ale calatorilor pe care ii privea in timp ce lucra la hotelul Savoy din Londra, s-a intors in Florenta cu un obiectiv bine stabilit de a combina eleganta rafinata a calatorilor bogati cu mestesugul artizan al florentei traditionale.Imaginea Gucci Bamboo este actrita Gal Gadot. Flaconul Gucci Bamboo este imbina delicatetea sensibilitatii cu linile puternice. Sticla art-deco a flaconului cu forma de diamant contrasteaza puternic cu lichidul roz ce se afla in ea. Pe capacul argintiu si lustruit putem observa semnatura Bamboo.Gucci Bamboo este creat pentru femeia moderna, cu caracter, care are mai multe aspecte. Parfumul este intens, gratios si gentil in acelasi timp.Parfumul pentru femei Gucci Bamboo reprezintă toate aspectele diverse ale femeii, cum ar fi feminitatea, încrederea în sine, spiritul, puterea și gingășia. Această compoziție unică de flori și lemn se deschide, la început, cu tonurile răcoritoare de bergamotă. În continuare veți fi încântată de minunatul ylang-ylang, de crinul amețitor și de floarea de portocal. Tonurile joase nuanțează parfumul cu atmosfera lemnului de santal și a însoritului chihlimbar. Totul este completat cu vanilie dulce.

Compozitie:

  • Note de varf: bergamota;
  • Note de mijloc: flori de portocal, crin, Ylang-Ylang;
  • Note de baza: vanilie, lemn de santal, chihlimbar.

CONCLUZIE:Parfumurile, atât cele feminine, cât şi cele masculine, se străduiesc să evidenţieze unicitatea celui care le foloseşte – şi reuşeşte de minune. Apa de parfum Gucci Bamboo a fost concepută special pentru femeile moderne, simbolizând diversitatea frumuseții feminine. Parfumul Gucci Bamboo este intens, fin și, totodată, elegant.

 

 

9 Scor Total
Gucci Bamboo

Parfumul pentru femei Gucci Bamboo reprezintă toate aspectele diverse ale femeii, cum ar fi feminitatea, încrederea în sine, spiritul, puterea și gingășia. Această compoziție unică de flori și lemn se deschide, la început, cu tonurile răcoritoare de bergamotă. În continuare veți fi încântată de minunatul ylang-ylang, de crinul amețitor și de floarea de portocal

Aspectul parfumului
7.5
Persistenta parfumului
6.5
Intensitatea parfumului
7.5
PRO
  • Potrivit pentru toate varstele,in special pentru femeile moderne!
CONTRA
  • Nu este recomandat pentru a fi folosit vara!
Adauga o nota
Spuneti-va parerea despre acest parfum.

Lasa un raspuns

Scor total