Aura Mugler

Asculta-ti instincul!

Mugler este unul dintre cele mai cunoscute branduri din intreaga lume. Acesta isi datoreaza succesul unei combinatii puternice de experienta si indrazneala. Purtat de pasiunea si libertatea creativa, caracteristica brandului de mai bine de 20 de ani, Mugler continua sa se aventureze dincolo de granitele traditionale si sa exploreze noi perspective.

Aura Mugler este un parfum oriental floral carnal ce se dezvăluie în trei inimi:

  • INIMA INSTINCTIVĂ este coloana vertebrală a parfumului,intruvhiparea întâlnirii dintre lumea plantelor și cea a animalelor. Conține supradoză de ulei esențial de Liana Tigrului ce se îmbină armonios cu migdale dulci, note de fum și vanilie.
  • INIMA FLORALĂ oferă prospețime vibrantă și intensă.Contureaza o pădure primitivă, fantastică. Frunzele de rubarbă sunt în doză dublă și se îmbină cu extract de floare de portocal.
  • INIMA CARNALĂ emană o senzualitate care este atât sălbatică, cât și atrăgătoare. Evocă un miros senzual carnal. Îmbină foarte îndrăzneț o cantitate specifică de vanilie de Bourbon cu o notă lemnoasă denumită Wolfwood. Wolfwood este rezultatul unor arome rășinoase intense.

COMPOZITIE:
Note de baza:Vanilie de Bourbon,lemn de santal,lemn ambrat;
Note de mijloc:Floare de portocal,para,ylang-ylang;
Note de varf:Bergamonta,frunze de rubarba.

Concluzie:Parfumul Aura de la Mugler este accesoriul perfect pentru femeia puternica si independenta a zilelor noastre.O alegere ideala daca doresti sa fii de neuitat.

9.5 Scor Total
Aura Mugler

Intruchipează instinctul unei femei și îi dezvăluie aura. Conectată la natura sa interioară și la cele mai profunde simțuri, fiecare femeie descoperă o forță neașteptată. Condusă de instinct, ea se metamorfozează și aura ei strălucește puternic. Este apa de parfum ce îmbină prospețimea florală cu senzualitate felina.

Aspectul parfumului
9
Persistenta parfumului
8.5
Intensitatea parfumului
9.5
PRO
  • Persistenta imbatabila asemenea tuturor parfumurilor marca Thierry Mugler;
  • Cu acest parfum nu vei trece neobservata.
CONTRA
  • Este un parfum adecvat femeilor peste 30 ani;
  • Un miros usor barbatesc;
  • Nu este recomandat sa fie purtat in sezonul cald.
Adauga o nota
Spuneti-va parerea despre acest parfum.

Lasa un raspuns

Scor total